Aquatics Spa World

EN
Tratarea apei cu Clor

Clorilong® ULTIMATE7 4,8 Kg, 10,2 kg

Chlorilong® ULTIMATE 7 este o pietricică de clor de 300 g pentru dezinfectarea apei în două faze: tratarea de șoc a filtrului de nisip și dezinfectarea permanentă a piscinei. Un adevărat multi-strat, această pietricică de ultimă generație conține, de asemenea, un floculant care elimină cele mai fine particule și un stabilizator de duritate pentru a preveni precipitațiile de calcar.

Chlorilong® ULTIMATE 7 funcționează în 2 etape:

 • Stratul albastru se dizolvă în 10 minute și dezinfectează intensiv filtrul. Impuritățile și bacteriile sunt pur și simplu eradicate.
 • Stratul alb se dizolvă încet și regulat pentru a asigura dezinfectarea continuă a apei.

Formula sa unică și completă oferă o calitate superioară a apei. Nu conține acid boric. Disponibil în găleți de 4,8 kg și 10,2 kg

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu puneți niciodată în contact direct cu un strat fragil (căptușeală, vopsea etc.): risc de decolorare și degradare.

Tratarea apei cu Clor

Complete & Easy, 4.48 kg

Complete and Easy este o întreținere săptămânală completă pentru piscină. Pe baza peletelor de clor, dezinfectează apa și previne înflorirea algelor. Combinație de granule dezinfectante pe bază de clor și antialge pentru un tratament săptămânal complet și ușor în plicuri pre-dozate. Complete and Easy este un aliat excelent pentru piscine. Îndepărtează bacteriile, îndepărtează impuritățile și previne creșterea algelor. Formula sa unică care combină clorul cu oxigenul activ garantează o eficiență deosebită și permiteapa sănătoasă, limitând în același timp mirosurile de clor și riscul de iritare. Iar înotul este posibil la doar 15 minute după tratament!

 1. Sac dublu pre-dozat face mai ușor de a face doza: taie, se toarnă, apoi, 1 / 4 oră mai târziu, se arunca cu capul!
 2. Complete & Easy nu conține sulfat de cupru și, prin urmare, este sigur pentru acoperiri.
 3. Disponibil într-o găleată de 4,48 kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Tratarea apei cu Clor

Chloriklar 1Kg, 5Kg, 25Kg

Cloriklar® este un clor cu dizolvare rapidă în pastile efervescente. Distruge toate bacteriile și elimină impuritățile. Peletele sunt ușor de utilizat. Ele nu cauzează depuneri sau bloca filtrele. 

Cloriklar® sunt efervescente. Ideal în cazul unei probleme, ele se dizolvă foarte repede la contactul cu apa și eliberează o cantitate mare de clor activ pe o perioadă foarte scurtă de timp.

 1. Formula lor specifică conține acid izo-cianiaric care previne distrugerea clorului prin UV.
  Fără boric
 2. Sub formă de pastile pre-dozate,® Cloriklar este ușor de utilizat și este deosebit de potrivit pentru tratamentul bazinelor mici.
 3. Disponibil într-o cutie de 1 kg și o găleată de 5 kg și 25 kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu aruncați niciodată cloriklar direct în bazin. Evitați contactul direct cu materiale care nu sunt rezistente la clor: riscul de decolorare și degradare.

Tratarea apei cu Clor

Chlorifix 5Kg, 10Kg, 25Kg

Clorifix® este un șoc de clor stabilizat în granule. Dizolvat rapid, distruge rapid toate bacteriile și elimină impuritățile. Clorifixul® peletele de clor nu provoacă depuneri sau filtre.

Clorifix este ideal pentru clorinations șoc,în caz de probleme. Foarte solubil în apă, granulele eliberează rapid o cantitate mare de clor activ. La contact, microorganismele responsabile pentru apele tulburi și algele care dau culoarea verde "apei de cotitură" sunt oxidate. În câteva ore, apa din piscină devine translucidă și sănătoasădin nou.
Clorifixul conține acid izo-cianiric și protejează clorul de lumina ultravioletă. Ideal pentru piscine în aer liber, inclusiv piscine cu sare.
Datorită utilizării unei materii prime de clor de înaltă calitate, Clorifix® generează mai puțin praf decât peletele standard.

Disponibil în cutii de 5 kg, 10 kg și 25 kg.

Avertismente: Utilizați cu atenție biocidele. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.
Evitați contactul direct cu materiale care nu sunt rezistente la clor. După fiecare utilizare, clătiți și uscați doser-ul înainte de a-l depozita. Nu puneți niciodată în contact direct cu un strat fragil (căptușeală, vopsea etc.): risc de decolorare și degradare.

Tratarea apei cu Clor

Chlorilong 1Kg, 5Kg, 10Kg, 25Kg

Clorilong® clasic (fostă Chlorilong®) pietricele distruge bacteriile și elimină impuritățile. Menține un nivel constant de dezinfectant în apa piscinei.

Chlorilong® CLASSIC (fostă Chlorilong® 250) este o pietricică de clor pentru o piscină de 250 g cu o dizolvare lentă și constantă pentru dezinfectarea permanentă a piscinei.
Acesta combină puterea ingredientelor active atent selectate cu o metodă inovatoare de compresie, tehnologia A.P.O.™. Acest proces produce pietricele de foarte înaltă calitate. Ele se dizolvă, de fapt, într-un mod foarte omogen și eliberează astfel o cantitate regulată de clor în apă, pentru o mai bună dezinfectare a piscinei. Formula sa efect de mătase,dezvoltată de laboratoarele BAYROL, poate stimula efectul anti-calcar pe tot parcursul sezonului și face apa și mai plăcută după câteva săptămâni de utilizare.

Disponibil în cutii de 1 kg, 5 kg, 10 kg si 25 kg.

Avertisment: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu puneți niciodată în contact direct cu un strat fragil (căptușeală, vopsea etc.): risc de decolorare și degradare.

Tratarea apei cu Clor

Chlorifix Compact, 1.2 kg

Chlorifix acţionează rapid împotriva bacteriilor, ciupercilor şi virusurilor din apa. Distruge impurităţile organice. Chlorifix nu conţine calciu şi are un PH neutru. 

Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate în descrierea produsului. Verificati nivelul pH-ului cu ajutorul benzilor de testare BAYROL sau a Pooltester-ului BAYROL si ajustati nivelul, daca este necesar intre 7.0-7.4. 

In caz de probleme in apa, adaugati 1 saculet de Chlorifix Compact (400 gr) la 20 m3 de apa direct in bazinul cu apa in apropierea orificiilor de admisie a apei cu filtrarea in functiune. Este preferabil sa efectuati aceasta operatiune seara dupa baie. Lasati pompa sa functioneze timp de 12 ore. Piscina poate fi utilizata din nou cand nivelul clorului a scazut sub 3 mg/L. Goliti saculetul in intregime.

Avertisment: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată.

Tratarea apei cu Clor

Chlorifix X100

Chlorifi X100 acţionează rapid împotriva bacteriilor, ciupercilor şi virusurilor din apa din piscină, şi distruge impurităţile organice. Chlorifix nu conţine calciu şi are un pH neutru. Nu lasă urme şi nu blochează filtrele. Microgranulele sunt foarte uşor de dozat. Se adauga 30 grame produs pe 1 m2 direct pe depunerile de alge, seara dupa ce piscina nu mai este folosita. Se periaza zonele piscine unde exista alge, se adauga produsul direct pe depunerile de alge. A doua zi, algele sunt eliminate dupa inca o periere. 

Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate îndescrierea produsului. Verificati nivelul pH-ului cu ajutorul benzilor de testare BAYROL sau a Pooltester-ului BAYROL si ajustati nivelul, daca este necesar intre 7.0-7.4. In caz de probleme in apa, doza initiala este de 200 g produs 10 m3 de apa direct in bazinul cu apa in apropierea orificiilor de admisie a apei cu filtrarea in functiune. Este preferabil sa efectuati aceasta operatiune seara dupa baie. Lasati pompa sa functioneze timp de 12 ore. Piscina poate fi utilizata din nou cand nivelul clorului a scazut sub 3 mg/L. Doza de baza este de 50 g produs la 10m3de apa.  

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. X 100 crește concentrațiile de clor prin stabilizare.

 1. Nu folosiți niciodată X 100 în bazinele de linie și cu cocă de poliester sau pe acoperiri vopsite. Acest lucru ar putea duce la pete de albire. De asemenea, evitați contactul cu suprafețele metalice din cauza riscului de coroziune.
 2. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. După fiecare utilizare, clătiți și uscați doser-ul înainte de a-l depozita.
Tratarea apei cu Clor

Chlorilong Power 5, - 5 kg

Clorilong® POWER 5 asigură dezinfectarea,prevenirea algelor, depunerile de calcar, flocularea continuă și stabilizarea clorului. Pietricele de foarte înaltă calitate, pentru o eliberare uniformă de clor și menținerea unui nivel constant de dezinfectant în apa piscinei. 

 1. Chlorilong® POWER 5 este o pietricică de 250 g de clor multifuncțional lent și constant. Acesta combină puterea ingredientelor active atent selectate cu o metodă inovatoare de compresie, A.P.O.TM. Acest proces face posibilă obținerea de pietricele de foarte înaltă calitate. Ele se dizolvă într-un mod foarte omogen și eliberează astfel o cantitate regulată de clor în apă, pentru o mai bună dezinfectare a piscinei.
 2. Formula efectului silk stimulează efectul anti-calcar pe tot parcursul sezonului și face apa și mai plăcută după câteva săptămâni. Fără sulfat de cupru: respectă acoperirile piscinei. 
 3. Disponibil în găleți de 5 kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu puneți niciodată în contact direct cu un strat fragil (căptușeală, vopsea etc.): risc de decolorare și degradare.

Tratarea apei cu Clor

Chlorilong Ultimate 7 Block 3,8 Kg

Chlorilong® bloc ULTIMATE7 permite un tratament complet al bazinelor de până la 50 m3 timp de 15 zile. Fiecare difuzor asigură: dezinfectarea prin șoc a filtrului de nisip și a bazinului, dezinfectarea de lungă durată a piscinei, controlul algelor,clarificarea continuă, prevenirea depunerilor de calcar și limitează degradarea clorului activ prin UV. 

Chlorilong ® bloc ULTIMATE 7 este produsul multifuncțional suprem pentru piscina dvs. Se compune din 3 pietricele de clor lent, o pietricică 1 de filterclean fila de clor și rapid-dizolvarea pelete algicide.

 1. Compoziția sa unică face posibilă dezinfectarea apei în două faze printr-un tratament de șoc al filtrului de nisip și o dezinfectare lentă a piscinei. Pietricica Filterclean Tab se dizolvă în 10 minute pentru a dezinfecta complet materialul filtrului atunci când pietricelele lente de clor dezinfectează pelvisul.
 2. Peletele algicide inhibă în mod fiabil creșterea algelor. Datorită floculantului pe care îl conține, apa este limpede ca cristalul. Acest produs nu conține sulfat de cupru, deci este sigur pentru acoperiri.
 3. Disponibil într-o găleată de 3,8 kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu puneți niciodată în contact direct cu un strat fragil (căptușeală, vopsea etc.): risc de decolorare și degradare

Tratarea apei cu Clor

Chloryte CalHypo Granular, 3.3 Kg 25 Kg

Chloryte® este compus din pelete de clor de șoc nestabilizate. Acesta funcționează ca un tratament curativ pentru a eradica rapid problemele de apă. Acesta nu conține stabilizatori de clor și, prin urmare, evită riscul de supra-stabilizare a bazinului. Chloryte® formulă de hipoclorit de calciu pur este foarte concentrată și conține 70% clor activ. Acest clor foarte rapid dizolvarea nestabilizat permite un tratament de șoc foarte puternic imediat.

 1. Când sunt dizolvate, peletele de clor eliberează o cantitate mare de clor pe o perioadă foarte scurtă de timp, care îndepărtează impuritățile, oxidează microorganismele care perturbă apa și nu pot fi reținute de filtru. Ca urmare, în câteva ore, apa devine limpede ca cristalul și sănătoasă,algele au dispărut.
 2. Cloryte® nu conține stabilizatori de clor și evită riscul de supra-stabilizare a bazinelor tratate cu clor.
 3. Disponibil în sticle de 3,3 kg și 25 kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs.
Nu amestecați niciodată ® cloryte cu alte componente chimice și nu adăugați acest produs la skimmer piscina care poate conține alte substanțe chimice sau alte sisteme de dozare (clorinator, doser plutitoare,...). Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu puneți niciodată în contact direct cu un strat fragil (căptușeală, vopsea etc.): risc de decolorare și degradare.

Tratarea apei cu Clor

Chloriliquide 20L, 30L

Chloriliquide este un lichid concentrat fabricat din clor nestabilizat, special adaptat pentru tratarea continuă cu pompa de doză. Formula cu stabilizator de duritate evită depunerile de calcar.

 1. Chloriliquide conține hipoclorit de sodiu (extract de javelină) cu 12% clor activ. Formula sa specifică include un stabilizator de duritate care previne precipitarea calcarului în tava de diluare, precum și în conducte.
 2. Chloriliquide trebuie administrată printr-un dispozitiv de control automat sau printr-o pompă de dozare separată.
 3. Disponibil în cutii de 20-L și 30-L.

Recomandări: Filtrarea trebuie să funcționeze în mod necesar în fiecare zi (cel puțin un timp egal cu temperatura apei împărțită la 2). În condiții de caniculă sau utilizarea intensă a piscinei, pot fi necesare cantități mai mari.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs.
Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.