Aquatics Spa World

EN
Curatare si Dezinfectie

Adilon B, 10L

Concentrat alcaline degresare lichid de curățare pentru a elimina murdăria unsuroasă. Non-spumare, potrivit pentru curățare a presiunii ridicate. 

Beneficii:

Elimină depozitele grase încăpățânate. Protejează materialele. Acțiune deodorant. Spumare scăzută, poate fi aplicat cu toate aparatele de curățare rezistente la alcaline și acizi. Produs foarte concentrat, foarte economic de utilizat. Fără fosfat.

 1. Funcția produsului: curățarea suprafețelor.
  Adilon B permite curățarea toaletelor și băilor, precum și a vestiarelor comune. 
 2. Elimină în mod eficient depozitele grase, soes, săpunuri și cosmetice încăpățânate.
 3. Conține: agenți de suprafață anionici (5%), parfumuri, soluție de hidroxid de sodiu.

În funcție de gradul de murdărie, utilizați Adilon B ca soluție diluată 1:50 la 1:10 (-0,2 până la 1 l la 10 l de apă).

Nu este potrivit pentru materiale care nu rezistă produselor alcaline.

Curatare si Dezinfectie

Adilon S, 10Kg

Curățarea concentrată a lichidelor acide decăzute pentru a îndepărta depunerile de murdărie și calcar. Spumare joasă, potrivită pentru dispozitive de înaltă presiune. 

Beneficii:

Produs foarte concentrat, foarte economic de utilizat. Acțiune deodorant. Spumare mică. Poate fi aplicat cu aparate de curățare rezistente la acid. Fără acid clorhidric. Deosebit de potrivit pentru bazine din oțel inoxidabil.

 1. Funcția produsului: curățarea suprafețelor.
 2. Adilon S este un lichid acid care reține pentru curățarea periodică a toaletelor, băilor, vestiarelor comune și ramelor. Acesta elimină în mod eficient calcar, săpun, rugină, urină și depozite de grăsime. 
 3. Lichid acid concentrat. 
 4. Conține: agenți de suprafață non-ionici (până; 5%), parfumuri, acid fosforic (20%), alcooli.

Utilizați Adilon S în soluție diluată de la 1:50 la 1:10 (0,2 până la 1L pentru 10 L de apă). Nu este nevoie să clătiți.

Nu este potrivit pentru materiale nerezistente la acid.

Curatare si Dezinfectie

Adilon N, 10kg

Detergent lichid universal neutru foarte concentrat pentru îndepărtarea murdăriei grase. Potrivit pentru toate tipurile de suprafețe. Fără clătire.

Beneficii:

Ideal pentru toate suprafețele și materialele. Acțiune deodorant. Produs degresant. Protejează materialele. Potrivit pentru toate aparatele de curățare. Produs foarte concentrat, foarte economic de utilizat.

Funcția produsului: curățarea suprafețelor.

 1. Adilon N este un detergent neutru potrivit pentru curățarea tuturor materialelor, chiar și cele mai fragile. Acesta poate fi aplicat pe toate suprafețele, inclusiv metal, sticlă și materiale sintetice.
 2. Lichid neutru concentrat.
 3. Conține: agenți de suprafață anionici (5-15%), parfumuri.

Utilizați Adilon N diluat la 1:20 (0,5 L pentru 10 L de apă). Nu este nevoie să clătiți. 

Curatare si Dezinfectie

Filterclean Tab 1kg

Filterclean Tab este un dezinfectant puternic pentru filtre de nisip / sticlă. Această pietricică specială, cu dizolvare rapidă, îndepărtează impuritățile care nu sunt îndepărtate prin spălare. Reduce cererea de clor în sistemul hidraulic. Acest lucru face tratamentul dezinfectant mai eficient. 

Filterclean Tab este o pietricică de 200g care dezinfectează masele de filtrare. Formula sa brevetată eliberează 2 componente puternice. 

 1. Prima componentă de dizolvare rapidă (10 minute) acționează ca o clorinare de șoc a filtrului. 
 2. A doua componentă, alcătuită din pelete de clor, se dizolvă mai lent pentru a procesa în profunzime mediile de filtrare. 
 3. Dezinfectantul se răspândește în nisip/sticlă în 30 de minute pentru dezinfectare intensivă. Filterclean Tab elimină impuritățile care nu sunt îndepărtate prin spălări simple contracurent.
 4. Dezinfectarea filtruluicrește eficacitatea produselor de tratare care nu sunt consumate imediat în filtru și, prin urmare, poate acționa în apă, unde dezinfectarea este absolut necesară.
 5. Filterclean Tab este compatibil cu clorul, bromul și metodele active de întreținere a oxigenului.
 6. Disponibil într-o cutie de 1 kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Curatare si Dezinfectie

Decalcit Filtre 1kg

Filtrul Decalcit este format din pelete foarte concentrate care detartează rapid toate tipurile de filtre. Utilizarea sa regulată face posibilă optimizarea vizibilă a performanței filtrului.

Atunci când este utilizat în mod regulat în filtrul de nisip, Filtrul Decalcit previne scalarea acestuia și, prin urmare, aglomerarea materialului de filtrare. Evită formarea pasajelor preferențiale.

 1. Acțiunea sa ajută la conservarea sau optimizarea performanței filtrului și la îmbunătățirea eficienței produselor de tratare a apei. De fapt, impuritățile sunt reținute mai eficient de filtru, iar consumul dezinfectantului este, prin urmare, optimizat.
 2. Filtrul Decalcit poate fi utilizat diluat pentru scalarea filtrelor cartușului.
 3. Disponibil în 1 kg.

Avertismente: Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Evitați răspândirea Filtru decalcit în bazin: la contactul cu clorul, Filtrul Decalcit creează cloramine. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Curatare si Dezinfectie

Decalcit Super 3L, 10L

Decalcit Super îndepărtează depunerile încăpățânate de calcar,rugină și petele puternic încrustate de pe pereții bazinelor.

Decalcit Super este un lichid de curățare pe bază de acid clorhidric copleșitor care îndepărtează în mod eficient depunerile de calcar de pe pereții și fundul bazinului. Această curățare profundă îndepărtează precipitatele de calcar care se stabilesc pe pereți în timpul sezonului.

 1. Adesea algele se agață de asperitățile rezultate. Utilizarea Decalcit Super previne astfel formarea algelor și menține o bună calitate a apei. În cazul apei dure, se recomandă curățarea pereților piscinei cel puțin o dată pe an, de exemplu la începutul sezonului, înainte de a umple piscina.
 2. Disponibil în cutii de 3 L și 10 L

Avertisment: Aveți grijă să nu utilizați acest produs pe materiale care nu se ridică la produse acide (de exemplu, aluminiu, email netratat, etc.). Nu lăsați produsul să funcționeze pe piesele cromate; Dacă intrați în contact cu cromul, clătiți imediat cu multă apă. În cazul unei piscine sub adăpost, ventilați bine spațiile în timpul și după aplicare. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Curatare si Dezinfectie

Calcinex 1L, 3L, 10Kg

Calcinex® previne formarea de calcar și previne apariția petelor de metal în bazin. Calcinex® rămâne stabil în prezența clorului, bromului sau oxigenului activ.

 1. Ingredientul activ din Calcinex® asigură că în apele dure, calcarul rămâne suspendat și, prin urmare, nu se stabilește pe pereții și fundul bazinului. 
 2. Previneformarea suprafețelor aspre. Aceste depozite de calcar sunt inestetice și nu mai pot fi îndepărtate după o anumită perioadă de timp.
 3. Disponibil în flacon de 1L, 3L si 10Kg.

Recomandări: Filtrarea trebuie să funcționeze în mod necesar în fiecare zi (cel puțin un timp egal cu temperatura apei împărțită la 2). În cazul în care temperatura apei este de peste 28oC, se recomandă creșterea dozelor cu 50%.

Avertismente: Calcinex® are un efect preventiv împotriva colorării metalelor; nu elimină metalele deja precipitate sau culorile existente. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Curatare si Dezinfectie

Bordnet Spray, 1 L

Bordnet îndepărtează cu ușurință murdăria și depunerile grase de pe părțile laterale ale bazinului și din interiorul skimmerului. Datorită pulverizatorului, aplicarea sa este convenabilă și rapidă.

Bordnet este un lichid gata de utilizare special formulat pentru îndepărtarea depozitelor grase depozitate pe linia de apă. Formula sa alcalină, concentrată în materiale active cu puteri de degresare, elimină reziduurile de protecție solară sau ulei, din cauza poluării din jur.

 1. Aceste grăsimi sunt cele care, după ce plutesc pe suprafața apei, se lipesc de pereți și lasă o urmă vizibilă la linia de apă a piscinei.
 2. Marginea de pulverizare curăță toate tipurile de acoperiri în condiții de siguranță: țiglă, căptușeală sau coji de poliester. De asemenea, permite skimmer-ul să fie rapid.
 3. Se clătește cu ușurință cu apă de piscină.
 4. Disponibil în flacon de 1L.

Avertismente: Aveți grijă să nu utilizați materiale care nu stau până la produse alcaline, ar fi aluminiu. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Curatare si Dezinfectie

Bordnet Gel, 10 kg

Gel alcalin concentrat pentru a elimina depunerile  de pe linia de apă. Ideal pentru curățarea depozitelor grase. Potrivit pentru toate acoperitoarele de piscină. 

Beneficii:

Aspirator cu gel, ideal pentru curatarea peretilor verticali. Demachiant alcalin: deosebit de potrivit pentru depozite grase încăpățânate. Piscină utilizabilă în funcțiune. Se poate clăti cu apă de piscină.

Funcția produsului: curățarea piscinelor.

 1. Bordnet® Gel îndepărtează depozitele de grăsime (săpun de calciu, cosmetice, funingine și alte tipuri de murdărie) de pe linia de apă. Textura sa gelată permite o mai bună aderență la pereți și face curățarea mai ușoară.

Demachiant alcalin concentrat în gel.

 1. Conține: carbonat de sodiu, agenți de suprafață non-ionici (în sus; 5%), fosfați (5-15%), parfumuri.

Nu utilizați Bordnet® pe materiale care nu rezistă la produse alcaline, inclusiv aluminiu.

Curatare si Dezinfectie

Protect & Clean, 350 ml

Protect & Clean simplifică curățarea săptămânală a liniei de apă. Acest gel gros desigilează și degresează acoperirea și îl protejează de murdărirea. Protect & Clean este un tratament cu gel 2-în-1 special conceput pentru curățarea regulată a liniei de apă. 

 1. Formula sa nu conține acid clorhidric. 
 2. Protejați și curățați acoperirile împotriva petelor incusate prin limitarea re-murdăririi liniei de plutire și a skimmerelor.
 3. În plus, formularea sa, face curățarea zilnică a bazinului ușor și rapid, deoarece aderă la burete și apoi la pereți. Produsul este astfel mai eficient.
 4. Disponibil în flacon de 350 ml.

Recomandări: Înainte de utilizare, încercați o zonă mică.

Avertismente: Nu folosiți gel pe materiale care nu rezistă la produse acide. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Curatare si Dezinfectie

Demykosan Citron (lamaie), 10 kg

Demykosan Citron este un lichid dezinfectant foarte concentrat pentru dezinfectarea suprafețelor. Fără clătire.

Beneficii:

 1. Bacterii și fungicide. Testat la standardele AFNOR NFT 72-170 și T 72-190.
 2. Funcția produsului: curățarea suprafețelor.
 3. Demykosan Lemon dezinfectează suprafețele. Este potrivit pentru dezinfectarea generală.

Dezinfectarea suprafeței: se diluează până la 1,5% (150 ml/ 10L de apă) și se pulverizează suprafețele care urmează să fie dezinfectate, nu se clătește, se lasă să se usuce. Poate fi utilizat într-un dispozitiv de curățare.

Avertismente: Feriți-vă, folosind o soluție care este prea concentrat poate face suprafețe alunecoase. Înainte de prima utilizare a pulverizatorului, clătiți cu apă în prealabil pentru a evita obstrucția duzelor.

Curatare si Dezinfectie

Steinrein spray, 1 L

Steinrein Spray gata de utilizare pentru curățarea suprafețelor din piatră, cărămidă, tencuială sau lemn.

Beneficii:

Fără acid și fără clor. Cu demachiant eficient. Prietenos cu materialele. Cu efect pe termen lung

 1. Curățarea suprafeței. Steinrein® este un spray gata de utilizare pentru curățarea suprafețelor din piatră, cărămidă, ipsos sau lemn. Datorită rețetei speciale.
 2. Steinrein® îndepărtează fără efort orice fel de murdărie pe toate suprafețele din jurul piscinei și din grădină. Datorită flaconului de pulverizare practic, aplicarea este deosebit de ușoară. 
 3. Conține: agenți tensioactivi cationici (<5%), agenți tensioactivi nonici (<5%).

Avertismente: Nu pulverizați sau acoperiți plantele din jur pentru a evita eventualele deteriorări (decolorarea frunzelor). Steinrein spray: Transportați și depozitați flaconul în poziție verticală.

Curatare si Dezinfectie

Steinrein Concentrat, 1 L

Steinrein Concentrat este soluţie concentrata pentru îndepărtarea algelor, înlătură reziduurile verzi precum alge, muşchi şi praf. 

Indicată pentru suprafeţe din piatră, lemn, sticlă, beton sau ceramică. Potrivită şi pentru obiecte sanitare. şi pentru piatră naturală şi artificială precum granit, gresie, produse compozite din piatră, beton, ipsos, clincher. Curăţă mobila de grădină, trotuarele, căile de acces, scările, gardurile, ţiglele, pereţii şi faţadele.

 1. Lichid concentrat pentru indepartarea fara efort a tuturor tipurilor de murdarie de pe toate suprafetele din jurul piscinei si din gradina. Inlatura petele, algele si depunerile de grasime de pe piatra atat naturala cat si artificiala, beton, caramida, ciment, pereti plasticati, borduri si lemn.
 2. Produsul se dilueaza 1 L produs la 9 L de apa, se pulverizeaza pe suprafetele ce urmeaza a fi curatate, se lasa sa actioneze cateva ore, se periaza si se clateste cu apa.

Avertismente: Provoacă arsuri grave ale pielii și leziuni oculareFoarte toxic pentru viața acvatică

Curatare si Dezinfectie

Puripool Super, 1L, 3L, 6L, 20L

Puripool® Super este produsul de utilizat în piscină în timpul iernii. Acesta păstrează piscina și apa în condiții optime în timpul iernii pentru a face mai ușor pentru tine de a reporni piscina în primăvară.

 1. Puripool® Super este un produs lichid foarte concentrat. Formula sa exclusivă, de înaltă calitate, împiedică în mod eficient bazinul să depună calcar în timpul perioadei de iarnă.
 2. Acesta conține, de asemenea, un agent anti-alge care luptă împotriva proliferării de alge, care sunt sigur de a ajunge cu creșterea temperaturilor la începutul primăverii. Acesta rămâne activ pe tot parcursul iernii.
 3. Disponibil în sticle de 1L și bidon de 3L , 6L si 20L.


Puripool® Super nu conține sulfat de cupru, nu este spumos, stabil în prezența clorului și nu influențează pH-ul. Cu Puripool® Super, deschiderea piscinei în primăvară este mai ușoară, mai rapidă și mai puțin costisitoare.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs.
Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.