Aquatics Spa World

EN
Filtrarea Apei

AFM Activated Filter Material Grade 1, granulometrie 0.4 - 1 mm, sac 21 kg

Mediul Activat de Filtrare a fost dezvoltat de catre cercetatorii Dryden Aqua pentru a inlocui nisipul in toate aplicatiile tratarii mecanice a apei. AFM este utilizat in peste 40.000 de instalatii peste tot in lume si este singurul mediu activat de filtrare cu sticla. 

AFM este produs dintr-un tip special de sticla si procesat pentru a oferi un mediu hidraulic optimizat in ceea ce priveste distributia formei si marimii particulelor. Sticla trece apoi printr-un proces de activare pentru a-i mari de peste 300 de ori suprafata in comparatie cu cea a sticlei pisate si a nisipului. Aceasta suprafata extinsa este incarcata negativ (potential zeta) pentru a absorbi materialele organice si particulele mici. Suprafata are de asemenea un catalizator permanent de oxid metalic care ofera un potential ridicat de reducere si oxidare, pentru a face ca AFM sa devina auto-sterilizator, si singurul mediu de filtrare cu sticla activata. 

Gradul 1: 0.4-1 mm.

Filtrarea Apei

AFM Activated Filter Material Grade 2, granulometrie 1 - 2 mm, sac 21 kg

Acest material de filtrare extrem de eficient este fabricat din sticlă reciclată. Sticla este măcinată, măcinată și cernută. Încărcată negativ printr-un proces special, suprafața activată are proprietăți de autocurățare. Permite o mai mare eradicare a impurităților și previne în mod eficient formarea biofilmului.

Rezultatele obținute sunt vizibile: AFM captează și filtrează cele mai mici particule și materie organică, care sunt apoi ușor eliminate în spălare împotriva curentului. Calitatea apei este vizibil îmbunătățită.

AFM este un mediu de filtrare a sticlei reciclate activat care optimizează consumul de produse de dezinfectare și filtrarea particulelor fine.

Gradul 2: 1-2 mm

Filtrarea Apei

AFG - material filtrant activat, granulometrie 1,25-2,5 mm, sac 25 kg

Inlocuitor nisip filtrant din sticla reciclata si activata. Ofera o filtrare net superioara, prin urmare o calitate mai mare a apei din piscina si dubleaza capacitatea de filtrare. Garantia/durata de folosire este de cel putin 5 ani cu o spalare frecventa, intretinere si tratare a materialului filtrant.

Acest material are avantajul de a reduce consumul de substante chimice folosite pentru tratarea apei cu pana la 30%.

Granulatie: 1.25 - 2.5 mm.