Aquatics Spa World

EN

Caracteristici


Coeficient ridicat de eficiență de până la 6. Schimbător de căldură din titan pentru a rezista la eroziunea clorului și a sării.

Funcționare liniștită cu compresor de defilare cu sunet redus, ventilator cu zgomot redus. Cu R410a pentru o mai bună eficiență și funcționare ecologică.

Modelul de toate anotimpurile funcționează până la -10 ° C. Încălzirea și răcirea apei din piscină. Toate funcțiile sunt controlate prin microprocesor.

Până la patru compresoare, cu funcție de decongelare. Funcționarea în cascadă a mai multor compresoare. Carcasă din oțel inoxidabil.

Dura Com+145T

Duratech Dura +145T

Pentru piscine private mai mari sau piscine comerciale, comercializăm excelentă gamă comercială Duratech Dura + de pompe de căldură pentru piscine. Acestea au dimensiuni de 95kw și 145kw. Toate necesită o alimentare electrică trifazată.

Pompa de căldură DURA + trebuie instalată la exterior. Poate încălzi piscina pe tot parcursul anului și chiar va funcționa cu temperaturi exterioare la -10 ° C. Un mod de răcire permite răcirea apei și de pompa de căldură DURA +.
Pompele de căldură DURA + sunt mai puțin dăunătoare mediului, deoarece 83% din energia produsă este preluată din aerul exterior și, prin urmare, pur naturală.
De asemenea, gazul utilizat, R410a, nu are efecte dăunătoare asupra stratului de ozon.

Construit pentru durabilitate și longevitate Folosind materiale avansate și de înaltă calitate precum oțelul inoxidabil, ABS și „Titaniu” pentru schimbătorul de căldură înseamnă DURA + poate rezista la rugină și eroziunea clorului din apă.
Schimbătorul de căldură DURA + este supradimensionat pentru a îmbunătăți eficiența.
Microprocesorul integrat monitorizează toți senzorii și controlează dispozitivul fără nicio intervenție a utilizatorului. Afișarea și controlul electronic cu funcționare simplă este standard.
 

Foarte eficient și economic

Căldura este preluată din aerul exterior și transferată în apa piscinei. Pentru fiecare kW consumat de pompa de căldură DURA +, 6 kW pot fi returnate în piscină. Deci 5 din 6 kW sunt gratuite.

Caracteristici:

-Panou de control digital ușor de utilizat.
-Ventilator cu zgomot redus, ventilator cu mai multe viteze.
-Decongelarea automată a gazelor fierbinți.
-Schimbator de caldura din titan.
-Funcționează până la temperatura aerului ambiant la -10 ° C.
-Capabil de încălzire și răcire.

VREI SA REVINZI ACEST PRODUS?


Suna la 0725605605 sau trimite un email la office@aquatics.ro