Aquatics Spa World

EN
Floculare

Quickflock Super 1L

Quickflock Super elimină cele mai fine particule suspendate în apă și crește finețea de filtrare a filtrelor de nisip. 

Quickflock Super este soluția finală de floculare pentru piscinele cu probleme foarte mari. Când apa este tulbure, înseamnă că există multe particule foarte mici suspendate în apă și că acestea nu sunt reținute de filtru. 

Formula specială Quickflock Super permite păstrarea și eliminarea acestor particule mici prin filtru. 

 1. Pentru a regla fin filtrarea filtrului de nisip, se pune între 100 și 200 ml de 
 2. Quickflock Super în skimmer pentru un volum de apă între 0 și 100 m3.
 3. Disponibil în 1 L

Recomandări: Filtrarea trebuie să funcționeze în mod necesar în fiecare zi (cel puțin un timp egal cu temperatura apei împărțită la 2). În condiții de caniculă sau utilizarea intensă a piscinei, pot fi necesare cantități mai mari.

Avertismente: Acest produs este rezervat exclusiv filtrelor de nisip/sticlă. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Floculare

Superflock Plus, 1 Kg - 8 cartuse

Superflock Plus vă permite să faceți rapid apă limpede. Formula sa exclusivă elimină, de asemenea, metalele și datorită acțiunii lanthane, fosfații responsabili pentru proliferarea algelor. 

Superflock Plus este un floculant solid foarte eficient prezentat sub forma unui cartuș din pietricele de floculant conținute într-un plic de calitate premium. Acest cartuș acționează continuu împotriva apelor tulburi. Ingredientele active, atent selectate, se dizolvă foarte încet în apă prin plicul gros și permit o apă transparentă permanentă.

 1. Formula sa exclusivă elimină metalele: ideal împotriva apei colorate datorită prezenței fierului sau cuprului în apă.
 2. În cele din urmă, Superflock Plus conține lanthane, un agent care distruge fosfatul, pentru a preveni dezvoltarea algelor.
 3. Disponibil într-o cutie de 1 kg (8 cartușe)

Avertisment: Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Utilizarea Superflock Plus duce la o filtrare mai eficientă. Cu filtrul care blochează mai multe impurități, poate fi necesară o contraspălare mai frecventă.

Floculare

Quickflock Liquid 20Kg, 200Kg

Quickflock Liquid este un floculant lichid pentru piscine si bazine de inot, ajuta la limpezirea apei si se foloseste cu toate tipurile de filtre, cu exceptia filtrului cartus. 

Floculare rapida. Ideal pentru pompe de dozare. Quickflock liquid este un hidroxid de clorură de aluminiu prehidrolizat cu un grad ridicat de puritate chimică pentru o floculare continuă a apei din piscină. Serveşte la îndepărtarea substanţelor dispersate fin in solutia coloida din apa.

Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate în descrierea produsului.  

 1. Lichid concentrat floculant conceput pentru dozarea prin pompe dozatoare floculant, Flockmatic.
 2. Se asigura dozaj, respectiv floculare continua.
 3. Quickflock Liquid se poate adauga si direct in apa in vasul de compensare, sau in skimmer, zilnic.
 4. Dozaj 30-200 ml la 10-100 m3 de apa.
 5. Filtrarea trebuie pornita zilnic timp de cateva ore (temperatura apei impartit la 2, rezulta numarul de ore in care filtrarea trebuie sa fie in functiune zilnic).
 6. Compatibil cu toate tipurile de filtre, cu exceptia filtrelor cartus.

Avertisment: Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată.

Floculare

QuickFlock Automatic Plus, 20 Kg

Quickflock Automatic Plus este un floculant special conceput pentru dozarea continuă cu pompa de doză. Face apa din piscină limpede și elimină fosfații.

Formula sa lichidă concentrată exclusivă permite un efect de durată foarte lung. Și datorită lanthane prezente în compoziție, elimină fosfații și ionii de metal. Doza se efectuează printr-o pompă de doză de produs floculant (Flockmatic).

 1. Quickflock Automatic Plus este potrivit numai pentru piscine cu filtru de nisip.
 2. Disponibil într-un bidon de 20 kg.

Recomandări: Filtrarea trebuie să funcționeze în mod necesar în fiecare zi (cel puțin un timp egal cu temperatura apei împărțită la 2). Deoarece flocularea este continuă, se recomandă ca filtrul de contracurent să fie spălat timp de cel puțin 3 minute o dată pe săptămână. Asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare a producătorului de pompe de dozare.

Avertismente: Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare a producătorului de pompe de dozare.

Floculare

Superklar, 0.5 L

Efectul de clarificare al Superklar îndepărtează rapid apa tulbure. Rezultatul este clar, apă limpede ca cristalul.

Superklar este un lichid de clarificare a apei. Gata de utilizare, acționează asupra particulelor mici suspendate în apă și îndepărtează rapid apa tulbure. 

 1. Formula brevetată Superklar este foarte concentrată: în utilizare săptămânală într-o piscină de 40m3, o sticlă acoperă întregul sezon. 
 2. Superklar a fost special conceput pentru piscine echipate cu filtre de cartușe care nu pot utiliza Superflock Plus. Cu toate acestea, este, de asemenea, potrivit pentru piscine echipate cu un filtru de nisip sau sticlă și nu influențează pH-ul.
 3. Disponibil în flacon de 0,5 L.

Avertismente: Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Utilizarea Superklar duce la o filtrare mai eficientă. Cu filtrul care blochează mai multe impurități, poate fi necesară spălarea mai frecventă. Nu depozitați sub 5 grade Celsius.

Floculare

Protect & Shine, 2 L

Protect & Shine este ultima atingere pentru o piscină strălucitoare. Proprietățile sale dau transparență apei și strălucire și simplifică curățarea bazinului. Gata cu depunerile de grăsime și poluare pe linia de apă și în skimmers! 

Protect & Shine este un lichid gata de utilizare a cărui formulă unică face apa limpede ca cristalul.

 1. Compoziția exclusivă a Protect & Shine oferă o clarificare foarte eficientă a apei. Efectul este rapid vizibil: apa chiar strălucește.
 2. Protect & Shine are, de asemenea, o putere anti-re-poziționare care facilitează curățarea liniei de apă și a skimmerelor. Într-adevăr, acesta conține agenți activi specifici care încetinesc murdăria liniei de apă și skimmers de murdărie și depozite de grăsime (ulei solar, cosmetice ...).
 3. Protect & Shine este compatibil cu toate sistemele de filtrare (cartouche, nisip), fără riscul de înfundare a filtrului și cu toate tratamentele de piscină (clor, oxigen activ, brom).
 4. În plus, Protect & Shine este economic: 1 cutie de 2 L este suficient pentru sezon!
 5. Disponibil în 2 L poate.

Avertismente: Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers. Nu depozitați sub 5 grade Celsius.