Aquatics Spa World

EN

Conectează și utilizează

Pompă de căldură compactă, pentru bazinele de la sol, pe care le poți conecta. Puteți găsi mai multe informații despre aceste sisteme în articolul nostru.

Pompe de căldură verticale

Aceste pompe de căldură sunt mai eficiente decât pompele de căldură orizontale. Fac mai puțin zgomot și ocupă mai puțin spațiu în ceea ce privește configurația fluxului de aer.

Nu există coroziune pe carcasă

Toate componentele pompelor de căldură DURAHEAT sunt fabricate exclusiv din materiale inoxidabile și garantează o durată de viață mai lungă.

FullFlow

Asigură un debit maxim de apă prin pompa de căldură. Nu mai este necesară instalarea unui by-pass pentru a controla debitul de apă. Acesta este un avantaj clar al instalării pentru aproape toate pompele de căldură DURAHEAT.

DURA-V20i

DURATECH DURA-V20i

Pompele de căldură Dura Vi de ultimă generație sunt modele superbe „Step Less Full Inverter” care pot atinge un COP de 13 și mai mult. Au un design vertical inovator și sunt echipate cu componente excelente. Această pompă este capabilă să încălzească bazine și spa-uri tot timpul anului. 4 modele sunt disponibile între 11-24 kW.

NoFrostTM:
Tehnologia și materialele folosite pentru a vă asigura că pompa de căldură nu îngheață în timpul iernii dacă uitați să scurgeți excesul de apă. Evitați costurile inutile și în primăvară nu trebuie să așteptați până când instalatorul dvs. a rezolvat problema înainte de a vă putea bucura de sezonul de înot.

HotDefrostTM:
Tehnologie revoluționară care îndepărtează înghețul fără a răci apa din piscina dvs. Carcasa exterioară a pompei de căldură se va decongela automat în aproximativ 3 minute. Ideal pentru stațiuni balneare și volume mai mici de piscină, deoarece previne răcirea bruscă, care este o problemă cunoscută în cazul sistemelor tradiționale de decongelare.

Caracteristici

  1. COP 14.7
  2. Panou de control digital ușor de utilizat
  3. Ventilator cu zgomot redus cu două viteze
  4. Schimbator de caldura din titan
  5. Operați până la -10 ° C temperatura aerului ambiant
  6. Pompele de căldură „V” și „VI” DURA HEAT pot fi comandate fără fir prin intermediul telecomenzii.

VREI SA REVINZI ACEST PRODUS?


Suna la 0725605605 sau trimite un email la office@aquatics.ro