Aquatics Spa World

EN


Securitate

Giroscopul și senzorii infraroșu integrați oferă o curățare automată fără piese mobile pentru funcția de control dacă sunt detectate obstacole, SPOT le evită automat.

Tehnologie

Acest SPOT de curățător robot încorporează o pompă electrică submersibilă cu pungi de filtru de înaltă rezistență pentru o curățare sigură, care nu este întreruptă de particulele mari întâlnite frecvent în bazinele comerciale.

Inteligență

Noul design al combinației de senzori gyro + cu tehnologia Aqua Positioning Technology permite curățarea completă automată, fără piese în mișcare pentru funcția de control.

Utilizare

Acest robot este echipat cu o telecomandă radio pentru curățare manuală și / sau automată și pentru a permite accesul ușor la zonele greu accesibile în timpul curățării la fața locului.

Robotul SPOT PRO

Robotul SPOT PRO

Noul robot de la Hexagone este un robot destinat profesioniștilor cu piscine mari. Este potrivit în special pentru toți profesioniștii cu o piscină deschisă publicului. (Hoteluri, condominii, camping, piscină municipală etc.). Designul său îl face capabil să curețe bazinele de până la 25 de metri.
Robotul poartă o carcasă magnifică în stil negru din carbon, cu un mâner plin de mână plutitor. Robotul SPOT este foarte ușor să iasă din apă și cântărește doar 9 kg.
Cablul auto-plutitor este foarte substanțial, deoarece are o lungime de 30 de metri! Rețineți că robotul este garantat timp de 2 ani, cu excepția pieselor de uzură.
SPOT 100 este livrat cu un coș, ceea ce îl face foarte ușor de transportat.

NAVIGARE

Mișcările sale sunt asigurate de un sistem exclusiv de navigație numit Aqua Positioning Technology (APT), care constă dintr-un giroscop, busolă și doi senzori în infraroșu pentru a-și defini traiectoria și autoconfigurația pentru a curăța piscina. Cu algoritmul său puternic de ultimă generație, robotul SPOT știe întotdeauna unde se află în bazin și urcă pe toate formele de pante și tipuri de bazin, optimizând constant programul său pentru o trecere uniformă pe fundul bazinului. Prin urmare, sistemul de curățare este unul dintre cele mai bune de pe piață.
De asemenea, acest robot are grijă de toate suprafețele: podea, perete și linie de apă.

Robotul SPOT PRO

MECANIC

Automatizare, robotul are două piste și 4 centuri de antrenare, toate ușor de înlocuit în timpul serviciului. Robotul SPOT este condus de 2 motoare de viteze planetare, oferindu-i o longevitate formidabilă. Motorul are un sistem de răcire care asigură cicluri lungi fără probleme.

Robotul SPOT are o carcasă impermeabilă IP44, rezistentă la stropire. Poate fi fixat pe un perete sau montat pe cărucior. Interfața utilizator are butoane de inducție pentru a combate uzura prematură și pentru a asigura o sigilare perfectă. Alegerea este dată pe caseta de control pentru a porni robotul în regim automat, cu pornire imediată sau modul temporizat cu întârziere, există și un mod turbo de curățare rapidă pentru o curățare mai rapidă decât de obicei.

CABINETUL DE CONTROL

Robotul SPOT vine complet cu o telecomandă radio cu o autonomie de 30m, există și o opțiune de a transforma locul la 360 de grade pentru o curățare completă. .
În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că robotul SPOT este echipat cu o sursă de alimentare automată de comutare 110-220V / 24V, echipată cu o siguranță împotriva supratensiunilor.

Robotul SPOT 100 beneficiază de toată experiența faimosului producător de roboți HEXAGONE MANUFACTURE, lider european în curățarea piscinelor publice.
Cu un serviciu post-vânzare la fața locului în 55 de țări din întreaga lume, robotul SPOT nu vă va lăsa niciodată.

Descărcați Broșura

VREI SA REVINZI ACEST PRODUS?


Suna la 0725605605 sau trimite un email la office@aquatics.ro