Aquatics Spa World

EN
Pompa Winner 300 M

Pompa Recirculare Winner 300 M

O pompă cu amorsare auto pentru piscinele cu prefiltru mare pentru a genera o capacitate de filtrare foarte mare.
Un filtru cu capac transparent din policarbonat pentru a putea vedea cu ușurință interiorul coșului prefiltrului.
Niciun contact electric posibil cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu ea.
Coș prefiltru de volum mare pentru a putea oferi filtrare de înaltă calitate și nu necesită curățarea coșului constant atunci când piscina este excesiv de murdară.
Cheia capacului prefilter este furnizată standard cu fiecare pompă, ceea ce permite deschiderea capacului fără efort și un confort deosebit, deoarece este posibil să îl țineți cu ambele mâini.
Potrivit pentru a lucra cu apa de mare datorită garniturii sale mecanice din oțel inoxidabil AISI-316.

Aplicații

Pompă electrică de amorsare electrică pentru bazinele cu pre-filtru mare, care, împreună cu performanțele sale hidraulice excelente, oferă o filtrare foarte mare capacitate.
Un filtru cu policarbonat transparent capac care permite cu ușurință inspecția interioară a sitei de pre-filtrare. Include o cheie standard pentru efort deschiderea capacului pre-filtrului.

Pompa Winner 300 M

Caracteristici Constructive

Corpul pompei, capacul corpului pompei, baza, difuzorul și cheia de deschidere din polipropilenă, rezistent la produse chimice în piscine și armate cu fibra de sticla, garantand excelenta durată. Arbore din oțel inoxidabil AISI-316.
Rotor Noryl. Etanșare mecanică în carbonceramic, la cerere: carbură de siliciu / carbon de tungsten / AISI 316. Șuruburi în AISI 304. Oțel inoxidabil. Racord de intrare și ieșire 2 ".

Motor

Motor asincron standard, sigilat de ventilația externă. Protecție IP-55. 2.850 rpm. 50-60 Hz. Izolare clasa F Rulmenți de motor uns pentru viață și selectat pentru a se asigura durată lungă și muncă silențioasă. 

Sita

Pre-filtru de volum mare pentru a oferi filtrare de înaltă calitate și nu necesită curățarea sitei în mod constan. Tasta capacului pre-filtru livrat standard cu fiecare pompă, care permite deschiderea fără efort a capacului și un confort deosebit
deoarece se poate ține cu ambele mâini.


Descărcați Broșura

VREI SA REVINZI ACEST PRODUS?


Suna la 0725605605 sau trimite un email la office@aquatics.ro